Koppel hieronder de header afbeelding naar keuze

Jonge Java Specialisten 
voor uw organisatie

Deel deze pagina

De Basis: TalentWings Programma

Procam is dé specialist in het vinden en ontwikkelen van hoogopgeleide IT Talenten met Java kennis. Dit doen wij met ons TalentWings Programma. Een compleet verzorgd talentenprogramma waar IT starters worden gematched met verschillende opdrachtgevers op verschillende technieken en functies.

Vanaf het begin is ons gezamenlijke doel jonge enthousiaste IT’ers een passende werkomgeving te bieden, waarin ze snel productief worden en zich voor langere tijd aan uw organisatie binden. Heeft u specifieke kennis nodig? Dan stippelen we samen een nieuwe vliegroute uit voor uw organisatie. 

Java Vliegroute

Onze Vliegroutes zijn een technische uitbreiding op ons TalentWings programma, afgestemd op een specifieke kennis- en capaciteitsbehoefte van uw organisatie. De Java Vliegroute richt zich op de succesvolle instroom van talentvolle toekomstige Java-ontwikkelaars, waarbij voorafgaand aan de start een intensief Java opleidingscurriculum wordt gevolgd.  

Met uw organisatie kunt u kiezen voor een individuele of graduele instroom. Eerst gaan we op samen op zoek naar het geschikte talent dat past bij uw organisatie en die de essentiële basistechnieken van Java willen leren. Het talent beschikt altijd over een relevante afgeronde HBO of WO studie. Tevens heeft hij of zij een aantoonbare affiniteit met programmeren. Eenmaal een goede match, dan gaat het talent van start met de Java bootcamp van 4 weken, waarin het 1ZO-803 Java SE7 Programmer certificaat wordt behaald. Na het behalen van dit certificaat gaat de startende IT’ers bij uw organisatie aan de slag. Het doel is dat de jonge starter, na een periode van twee jaar met veel plezier en bewust bij uw organisatie in dienst treedt, zodat u beschikt over uw eigen talentvolle Java-ontwikkelaar. 

Fase 1 Fundamentals

Agile Scrum, HTML 5, XML en Javascript.

Fase 2 Java SE7 Programmer

OCA Programmer fundamentals + examen.

Fase 3 Learning by doing

Als gecertificeerd OCA Java SE Programmer

gaan de talenten bij uw organisatie aan de slag 

inclusief intensieve begeleiding van hun eigen

Procam coach. 

Onze ervaring

Sinds de oprichting van onze Java Developer Vliegroute zijn er vele talenten gradueel of klassikaal ingestroomd bij diverse opdrachtgevers. Na het intensieve trainingsprogramma gaan ze aan de slag bij de organisatie waar ze voorafgaand aan deze trainingen voor hebben gekozen. Het verdere opleidingstraject vindt plaats ‘on the job’. Wel krijgen de talenten gedurende het gehele TalentWings programma begeleiding en verdere soft-skills training vanuit Procam. Op basis van onze ervaring en onderzoek is aangetoond dat 95% van de Java softwareontwikkelaars na afronding van het TalentWings programma overstapt bij u als werkgever, waarna ze zich verder specialiseren als ontwikkelaar. Daarnaast laten de  resultaten zien dat de jonge starters na negen maanden gemiddeld op 90% van het productiviteitsniveau van een ervaren medewerker functioneren.