Koppel hieronder de header afbeelding naar keuze

Procam helpt uw organisatie aan jonge enthousiaste .Net ontwikkelaars!

Deel deze pagina

De Basis: TalentWings Programma

Procam is dé specialist in het vinden en ontwikkelen van hoogopgeleide IT Talenten met Salesforce kennis. Dit doen wij met ons TalentWings Programma en in samenwerking met onze business partner CRMWaypoint. Een compleet verzorgd talentenprogramma waar IT starters worden gematched met verschillende opdrachtgevers op verschillende technieken en functies. 

Vanaf het begin is ons gezamenlijke doel jonge enthousiaste IT’ers een passende werkomgeving te bieden, waarin ze snel productief worden en zich voor langere tijd aan uw organisatie binden. Heeft u specifieke kennis nodig? Dan stippelen we samen een nieuwe vliegroute uit voor uw organisatie. 

.Net Vliegroute

Onze Vliegroutes zijn een technische uitbreiding op ons TalentWings programma, afgestemd op een specifieke kennis- en capaciteitsbehoefte van uw organisatie. De .Net Vliegroute richt zich op de succesvolle instroom van talentvolle toekomstige .Net ontwikkelaars, waarbij voorafgaand aan de start een intensief .Net opleidingscurriculum wordt gevolgd.   

Procam biedt de jonge IT'ers .NET C# Programmer Masterclass trainingen aan. Met uw organisatie kunt u kiezen voor een individuele of graduele instroom. Eerst gaan we op samen op zoek naar het geschikte talent dat past bij uw organisatie en die de essentiële basistechnieken van .Net willen leren. 

In deze vliegroute zullen de jonge starters 20 trainingsdagen hebben, en zitten er drie officiele toetsmomenten in het programma. Het eerste toestmoment bestaat uit het Exam 98-361 voor MTA (officieel Microsoft), gevolgd door een Case presentatie op basis van inhoud en presentatie aan (niet) - developers. Aan het einde van de bootcamp en vele trainingsdagen later, wordt het 70-483 Programming in C# examen gemaakt. Bij goede afronding, kunnen de talenten direct bij uw organisatie aan de slag. Het doel is dat de jonge starter, na een periode van twee jaar met veel plezier en bewust bij uw organisatie in dienst treedt, zodat u beschikt over uw eigen talentvolle .NET ontwikkelaar.

Fase I Fundamentals

Agile Scrum, CSS3, HTML 5, XML en Javascript.

Fase II Programming in C#

Kick-off Microsoft Technology Associate

Software Development

Programming in C# Exam 98-361

Fase III Learning by doing

Als gecertificeerd Programmeeur in C#

gaan de talenten bij uw organisatie aan de slag

inclusief intensieve begeleiding van hun eigen

Procam coach.