Koppel hieronder de header afbeelding naar keuze

Jonge Oracle Middleware Specialisten voor uw organisatie!

Deel deze pagina

De Basis: TalentWings Programma

Procam is dé specialist in het vinden en ontwikkelen van hoogopgeleide IT Talenten met Oracle Middleware kennis. Dit doen wij met ons TalentWings Programma. Een compleet verzorgd talentenprogramma waar IT starters worden gematched met verschillende opdrachtgevers op verschillende technieken en functies. 

Vanaf het begin is ons gezamenlijke doel jonge enthousiaste IT’ers een passende werkomgeving te bieden, waarin ze snel productief worden en zich voor langere tijd aan uw organisatie binden. Heeft u specifieke kennis nodig? Dan stippelen we samen een nieuwe vliegroute uit voor uw organisatie. 

Oracle Vliegroute

De Oracle ‘Vliegroute’ gaat weer van start per 1 oktober in samenwerking met onze business partner AMIS. Met uw organisatie kunt u kiezen voor een individuele of klassikale instroom. Eerst gaan we samen op zoek naar het geschikte talent dat past bij uw organisatie. Eenmaal een goede match, dan gaat het talent van start met de Oracle Bootcamp. Bij het goed afronden van alle technische trainingen, gaat de startende IT’er met de juiste Oracle kennis bij u aan de slag. 

Fase 1 Fundamentals

Agile Scrum, SQL Fundamentals,

PL/SQL fundamentals, XML Fundamentals

Fase II Introductie Oracle

Java/OO Programming, Software Engineering,

Agile Foundation

Fase III Oracle Middleware Specialisatie

ADF trainingen en cases + SOA trainingen en cases

Onze ervaring

Met het TalentWings programma kunnen wij geheel zorgdragen voor de gewenste persoonlijke, functionele en loopbaanontwikkeling. Vooral op het gebied van de instroom van jonge starters tot Oracle systeemontwikkelaar hebben wij ruime ervaring opgedaan. Zo hebben wij onder andere samen met onze business partner AMIS een volledig uitwerkt Oracle SOA/ADF talentenprogramma uitgewerkt (AMIS Talentlaunch). Daarnaast hebben we de afgelopen jaren meer dan 75 jonge starters bij Oracle Nederland laten instromen.

Quote Sinds 2 jaar werken AMIS en Procam nauw samen in het AMIS Talent Launch programma, een succesvol project om vooral onze relaties te helpen gemotiveerde en goed opgeleide ontwikkelaars te vinden. In de samenwerking ervaren wij dat Procam vooral de beloften waarmaakt, meedenkt en ons helpt de pareltjes te vinden in deze lastige markt. De Talenten zoals wij ze noemen zijn een aanwinst voor AMIS. Quote
Paul Uijtewaal
AMISQuote Destijds als eindverantwoordelijke voor de consultancy van Oracle, zijn meer dan 60 trainees van Procam aangetrokken. Aanvankelijk vanuit het perspectief van werving, leerde ik al snel de algehele kwaliteit van het bedrijf kennen: Procam levert opvallend goede trainees die een uitgekiend opleidings- en begeleidingsprogramma doorlopen waar je als opdrachtgever nagenoeg geen omkijken naar hebt. Quote
Marcel Bos
Senior Vice President, Edifecs International Business