Koppel hieronder de header afbeelding naar keuze

Op zoek naar Salesforce Specialisten 
voor uw organisatie?

Deel deze pagina

De Basis: TalentWings Programma

Procam is dé specialist in het vinden en ontwikkelen van hoogopgeleide IT Talenten met Salesforce kennis. Dit doen wij met ons TalentWings Programma en in samenwerking met onze business partner CRMWaypoint. Een compleet verzorgd talentenprogramma waar IT starters worden gematched met verschillende opdrachtgevers op verschillende technieken en functies. 

Vanaf het begin is ons gezamenlijke doel jonge enthousiaste IT’ers een passende werkomgeving te bieden, waarin ze snel productief worden en zich voor langere tijd aan uw organisatie binden. Heeft u specifieke kennis nodig? Dan stippelen we samen een nieuwe vliegroute uit voor uw organisatie. 

Salesforce Vliegroute

Onze Vliegroutes zijn een technische uitbreiding op ons TalentWings programma, afgestemd op een specifieke kennis- en capaciteitsbehoefte van uw organisatie. De Salesforce Vliegroute richt zich op de succesvolle instroom van talentvolle toekomstige Salesforce specialisten, waarbij voorafgaand aan de start een intensief Salesforce opleidingscurriculum wordt gevolgd.   

Met uw organisatie kunt u kiezen voor een individuele of graduele instroom. Eerst gaan we op samen op zoek naar het geschikte talent dat past bij uw organisatie en die de essentiële basistechnieken van Salesforce willen leren. Het talent beschikt altijd over een relevante afgeronde HBO of WO studie. Tevens heeft hij of zij een aantoonbare affiniteit met programmeren. Eenmaal een goede match, dan gaat het talent van start met de Salesforce bootcamp van 4 weken, waarin de Administration Essentials – ADM201 worden bijgebracht. Tevens krijgen de talenten de mogelijkheid om applicaties te ontwikkelen via forc.com. Na het afronden van de bootcamp gaat de startende IT’ers bij uw organisatie aan de slag. Het doel is dat de jonge starter, na een periode van twee jaar met veel plezier en bewust bij uw organisatie in dienst treedt, zodat u beschikt over uw eigen talentvolle Salesforce-specialist.

Fase I Fundamentals

Agile Scrum, HTML 5, XML en Javascript.

Fase II Salesforce Cloud

Training in alle basis Cloud diensten 

van Salesforce

Fase III Salesforce Specialist

Administration Essentials – ADM201

Building Applications with force.com

Onze ervaring

Met het TalentWings programma kunnen wij geheel zorgdragen voor de gewenste persoonlijke, functionele en loopbaanontwikkeling. Het hele programma is opgezet in 2014 met onze businesspartner CRMWaypoint. CRMWaypoint is het grootste kenniscentrum van Salesforce in de Benelux en helpt samen met Procam als enige in de Nederlandse markt -actief mee aan een oplossing voor het tekort aan goede Salesforce-consultants, -architecten en -ontwikkelaars. De markt voor Salesforce-experts is oververhit. Het vinden van jong IT-talent met de juiste opleiding, is als zoeken naar een speld in een hooiberg, is een veelgehoorde klacht van onze klanten. Is er al expertise in huis, dan voldoet dit vaak niet aan de eisen van het huidige cloud-tijdperk. Veel kennis wordt daarom extern ingehuurd tegen hoge tarieven, terwijl organisaties het liefst kritische Salesforce-applicaties in eigen beheer willen exploiteren. Reden genoeg om te investeren in jong, ambitieus IT-talent.